Бензин А95
Евродизел
Автогаз
AdBlue
Език: BG | EN
Sunny Oil

Комплекс

От създаването си до сега СЪНИ ОЙЛ АД стопанисва крайпътен комплекс „Съни“, находящ се на Околовръстния път на гр.Видин в посока към новия Дунав мост 2, между кръстовищата Брегово – Неготин (Сърбия) и Кула – Зайчар (Сърбия). Комплексът разполага с всичко необходимо за отдих по време на път – тук можете да заредите с гориво Вашия автомобил, да закупите разнообразни хранителни стоки и освежаващи напитки или автоаксесоари и консумативи, да се нахраните с вкусни ястия от традиционната българска и европейска кухня, да се освежите с душ след уморително пътуване, както и да ползвате охраняем паркинг с повече от 60 места за тежкотоварни и леки автомобили.

Бензиностанция

Зареждане с качествени светли горива – бензини и евродизел, магазин с безалкохолни, нискоалкохолни и освежителни напитки, захарни изделия, месни и млечни продукти, тютюневи изделия, автоаксесоари и консумативи за автомобили, дребни резервни части. Възможност за зареждане с DKV, UTA и локални карти, POS-терминал. 24-часово обслужване.

Санитарно-битова сграда

Душ, WC, магазин със санитарно-хигиенни консумативи, пране и сушене. 24-часово обслужване.

Газстанция

Зареждане с пропан-бутан на леки и товарни автомобили.

Ресторант

Вкусни готвени ястия от традиционната българска и европейска кухня, аламинути, скара, десерти, алкохолни, безалкохолни и освежителни напитки напитки, безжичен интернет за гостите на заведението. 24-часово обслужване.

Паркинг

Разполага с повече от 60 места за тежкотоварни автомобили и допълнителни места за леки автомобили, охраняем с видеонаблюдение и жива охрана, безжичен интернет за гостите на комплекса. 24-часово обслужване.